У популярному супермаркеті Маріуполя АТБ жінці відмовилися продати товари. Причиною стало те, що жінка прийшла без маски і відмовлялася її надіти навіть на касі. Відео інциденту опублікували 0629.com.ua на YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Місцева мешканка заявляла, що у неї є право оплатити свою покупку без наявності захисної маски на обличчі. Крім того, від неї сипалися погрози "неприємностями" на адресу співробітників магазину.

Жінка знімала те, що відбувається на камеру свого мобільного телефону і просила співробітників представитися, на їх відповіді, що це цирк, вона заявляла, що це не цирк, а збір інформації для судової справи. Вона відмовлялася надягати маску.

Клієнтка магазину заявила, що її не можуть не обслуговувати і це незаконно, мовляв, це внутрішній розпорядок супермаркету, який порушує її права.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"залиште товар собі, я даремно час витратила. А у вас будуть неприємності", - сказала жінка і пішла геть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярні в Україні продукти раптово подешевшали, нові ціни приємно здивують.

Як повідомляв Знай. ua, легендарний Хмельницький ринок перетворився на пустелю через пандемію, ні людей, ні ліфчиків.

Також Знай. ua писав, що озвірілий львів'янин відмітив охоронця ТРЦ через термометр.