Засмутивши нас похолоданням, осінь знову ненадовго змінить гнів на милість, передає Український Гідрометцентр. Погода буде несподівано теплою, а місцями "проскочать" навіть легкі нотки спеки до +20 градусів. Небо буде не зовсім ясним - слід очікувати незначної хмарності, але в цілому день буде сонячним, і опадів не передбачається, передають синоптики.

Тепло, згідно з прогнозами, затримається в Україні на кілька днів.
Повідомляється, що найтепліше буде на півдні і в Запорізькому приазов'ї. Там стовпці термометрів піднімуться до +17 ... +20 метрів за секунду. Буде досить вітряно-очікується вітер 5-10 метрів за секунду.

Осінь, скріншот: YouTube
Осінь, скріншот: YouTube

На Заході і в центрі України буде трохи прохолодніше, проте погода все ще залишиться комфортною — +15...+19 градусів. Найхолодніше буде на Сході, але і там температура не опуститься нижче +12...+17 градусів.

У Києві четвер також буде теплим - +15...+ 17 градусів. Синоптики готові битися об заклад, що з неба не впаде ні крапельки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом тепла погода на кілька днів затримається в Україні. Так, в суботу, 24 Жовтня, захід і північ на один день накриють дощі, але з часом знову повернуться сонце і тепло. Така погода затримається мінімум до 26 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода в Україні на "американських гірках": вегетатики, тримайтеся

Як повідомляє портал «Знай.uа» Головні новини: на Україну насувається жорсткий карантин і крижаний циклон, Верховну Раду хочуть розігнати

Також «Знай.uа " писав, що Погода для всієї України: Тепла осінь ненадовго повернеться