Зеленському пропонують запровадити в Україні "комендантську годину", а Ляшка відправити в Антарктиду

Проблеми з тестуванням, шалені черги до приватних лабораторій, нестача місць для нових пацієнтів, хворих на COVID-19 – всі ці фактори змушують українців прибігати до будь-яких способів, аби нарешті достукатися до влади. Чого вимагають громадяни в найсвіжіших петиціях, розміщених на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, читайте далі.

Зустріч Зеленського з представниками релігійних громад, фото: president.gov.ua
Зустріч Зеленського з представниками релігійних громад, фото: president.gov.ua

ПриватБанк навішує зайві платежі під прикриттям карантину

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначають різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. Так, нещодавно клієнтка банку поскаржилася, що при зміні карти їй в обов'язковому порядку пропонували їй оформити медичну страховку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел

В Україні набуде чинності нова процедура видачі автономерів

Вперше ідею змінити процедуру видачі автомобільних номерів в Україні почали обговорювати ще у 2014 році. Однак така ініціатива має один важливий мінус, оскільки загрожує подорожчанням автономерів. Автоюрист пояснив, що небезпека різкого подорожчання автономерів залежить від підзаконного акту, який може з'явитися до цього документу.

Автономера, фото: кадр з відео
Автономера, фото: кадр з відео

Українці ризикують не отримати посилки на карантині: перевірте свої замовлення в інтернеті

Українцям варто готуватися до затримок своїх посилок з-за кордону. Митниця влаштувала рейди на ММПО - пунктах, де проводять поштове оформлення посилок, що йдуть одержувачам в Україні з Китаю та США.

Посилки, фото: Сьогодні
Посилки, фото: Сьогодні

В Україні вперше показали світу знайдене скіфське золото

В Україні археологи дістали з-під землі унікальну знахідку – скіфське золото, якому понад дві з половиною тисяч років. Частина експонатів була передана в археологічний музей міста Харкова.

Скіфське золото, фото: youtube
Скіфське золото, фото: youtube