У четвер, 22 жовтня, майже по всій території України прогнозується тепла погода, місцями до +20 градусів. Незважаючи на незначну хмарність переважно буде сонячно і сухо.

Цей день стане початком несподіваного осіннього потепління, яке затримається в Україні на кілька днів. Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

У четвер найтеплішим буде Південь, Запорізьке Приазов'я, де температура повітря підніметься до +17 +20 градусів. Вітер місцями розженеться до 5-10 метрів на секунду.

На Заході і в Центрі країни теж очікується комфортна і тепла погода – +15 +19 градусів. У той же час найхолодніше буде на Сході – +12 +17 градусів.

У Києві в четвер температура повітря складе +15 +17 градусів. Опади не прогнозуються.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У суботу, 24 жовтня, Захід і Північ України на один день накриють дощі, але з часом знову повернуться сонце і тепло. Така погода затримається мінімум до 26 жовтня.

погода на 22 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

22 жовтня вшановується пам'ять апостола Якова Алфєєва. У цей день часто бував сніг: "Яків, брат Божий, крупицю (снігову) пошле". Люди в цей вечір стежили за місяцем: якщо він в колах – наступне літо буде сухим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.