Протягом трьох днів діти з села Велике Куземкіно Ленінградської області проживали в квартирі з померлими батьками. Про це повідомляє ТАСС. Засоби масової інформації володіють інформацією про те, що першою про подію дізналася сестра батька, коли під час телефонного дзвінка один з дітей сказав: "батьки сплять, а тато чомусь весь почорнів".

Читайте Знай в Google News!

Вона відразу ж прибігла до дітей, побачивши, що її брат і його дружина мертві. Вони померли уві сні, за попередньою інформацією. І повідомляється, що вони не приймали наркотики і не зловживали алкоголем. На кухні була виявлена банку з огірками, тому однією з версій вважають отруєння нейротоксинами або грибами, так як всередині скляної тари міг виявитися сильнодіючий отрута.

Каламутні огірки, скріншот: Youtube
Каламутні огірки, скріншот: Youtube

Обставини трагедії зараз з'ясовуються. Дітей віком року та п'яти років після надзвичайної події забрав Дід. За фактом загибелі вважався благополучного сімейства кримінальної справи ще немає. Крім літнього чоловіка, є й інші родичі, які висловили готовність надати родині допомогу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі дівчинка-сирота шукає маму, серце розривається: "Сім'я - найсвятіше"

Як повідомляв "Знай.ua", У Франківську померла улюблениця Бандери: "Воля України чи смерть - це не просто слова"

Знай.ua писав, хмельничани вимирають тисячами, експерти озвучили цифри і злякалися.