У неділю, 25 жовтня, погода буде дещо прохолоднішою, ніж було в суботу - на Заході, Півночі та в Києві. Однак температура повітря буде досить теплою для осені. Тож саме час ловити останні теплі промені сонця перед зимою.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозом синоптика, 25 жовтня в більшості областей України очікується погода без опадів, лише в по Півночі та на Харківщині є ймовірність невеликих дощів. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, помірний.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Температура повітря у суботу протягом дня +12+18 градусів, трохи нижче, +11+14 градусів буде на Сумщині, на Півдні, ясно, тепліше +16+22 градуси", - зазначає Діденко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
У неділю повітря посвіжіє, стовпчики термометрів "з"їдуть" вниз на 2-4 градуси. У Києві буде хмарно, навіть подекуди трохи з дощем, а ось у неділю очікується чудова погода - сухо, з красивими ранковими туманами, вдень із сонечком. Температура повітря у суботу +16 градусів, у неділю близько +14 градусів.

Вихідні. 24-25 жовтня в більшості областей України очікується погода без опадів, лише в суботу по Півночі та на...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 23 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Венера оживає: знайдено нову ознаку життя, куди зможуть переселятись земляни.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.