У Харкові відзначають "червону" зону. Поки школи і вищі навчальні заклади на продовжених канікулах, нічні клуби працюють на повну силу. У ніч на суботу "золота молодь" в клубах влаштовувала галасливі вечірки. Сторіс про відривні паті опублікували у соціальній мережі Іnstagram. Школи закрили, вузи закрили, ну хоч клуби працюють.

Читайте Знай в Google News!

Молодь чомусь не замислюється про наслідки своїх гулянь і не відчуває обмежень карантину. У них гормони буяють і вони хочуть руху.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер раніше повідомляв, що поки що транспорт не зупиняють. Шкільні заклади - на канікулах, дошкільні заклади працюватимуть. Закриваються всі спортивні та культурні заклади. Торговельно-розважальні центри, заклади харчування працюватимуть до 20.00. Заклади торгівлі працюватимуть у звичайному режимі, але з дотриманням правил карантину.

За його словами, в області буде закрито кінотеатри, фітнес-центри і спортзали. Крім того, закриваються для відвідування заклади, які надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Водночас курсування приміських автобусів та залізничний транспорт не зупинятимуться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Всі прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності на covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.