Український лікар Анатолій Базяк пояснив, чому буде носити маску і обмежувати свої подорожі. За його словами, це не означає, що він живе в страху, просто ситуація повинна припинитися. Про це медик написав пост у соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

Лікар на власному прикладі пояснив, коли людина носить маску на ніс і рот в громадських місцях і в магазинах, супермаркетах, аптеках і офісах, слід знати наступне:

🩸Я досить освічений, щоб знати, що я можу бити безсимптомним носієм і все ж передавати вірус вам.

🩸Ні, я не "живу в страху" перед вірусом; я просто хочу бути частиною рішення, а не проблемою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

🩸Я не відчуваю, що "мене контролює уряд". Я відчуваю себе дорослим, що сприяє безпеці нашого суспільства, і хочу навчити інших того самого. Якби ми всі могли жити з повагою до інших, весь світ був би набагато кращим.

🩸Носіння маски не робить мене слабким, наляканим, дурним або навіть "контрольованим". Це робить мене турботливим і відповідальним.

🩸Коли ви думаєте про свою зовнішність, дискомфорт або думку інших людей про вас, уявіть кохану людину - дитину, батька, матір, бабусю і дідуся, тітку, дядька або навіть незнайомця, - підключених до апарату штучної вентиляції легенів, поодинці, без будь-яких членів сім'ї або друзів поблизу. Їх ліжко ... Запитайте себе, чи не могли б ви трохи допомогти їм, надівши маску

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Всі прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності на covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.