На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 25 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Події дитинства не проходять, але повторюються, як пори року. (Елінор Фарджон)

25 жовтня

💌 Сьогодні можна займатися будь-якими земними справами. День хороший для подорожей, навчання та накопичення інформації. Намагайтеся стежити за своїми думками, не йдіть на поводу емоцій. Вечір хороший для спілкування в колі сім'ї.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

🚑 В цей день корисно відвідати лазню, пити мінеральну воду. Уникайте навантажень на гомілки.

🍀 Якщо у вашій квартирі несподівано відчинилися вікна або двері – знак багатства або нових знайомств. Побачити дим, особливо чорний - знак втрати сил, попередження про можливі великі неприємності.

🛏 Добре, якщо ви не бачите снів або не пам'ятаєте їх.

🍽 Слід інтенсивно харчуватися: шоколад, хлібобулочні вироби, бобові, каші. Їжа повинна бути різноманітною і обов'язково гарячою.

👗 👠 Сприятливі Жовті, темно-червоні і коричневі тони. Уникайте будь-яких холодних відтінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.