Шлюб принцеси Діани і принца Чарльза був сумно відомим і проблемним, і це не було секретом. Вони розійшлися в 1992 році, проте офіційно вдалося розлучитися лише через чотири роки, в 1996 році. Тоді принцу Вільяму було всього десять років, коли батьки вперше розлучилися, і він важко сприйняв це. Про це повідомляє видання "Us Weekly".

Читайте Знай в Google News!

Письменник Роберт Лейсі писав, що королева турбувалася про душевний стан Вільяма. "Королева насправді боялася, що у хлопчика може бути якийсь зрив,-зізналася вона одному зі своїх радників - точно так же, як сама мати принца явно зламалася морально в декількох відносинах", - повідомив він.

Дідусь Вільяма, принц Філіп, погодився про необхідну додаткову підтримку, тому закликав королеву "зблизитися з ним, з майбутнім спадкоємцем її корони". Королева прийняла просте і в той же час ідеальне рішення — ввести особливий розпорядок обіду з Вільямом щонеділі.

Королівська сім'я, скріншот: Youtube
Королівська сім'я, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це допомогло перетворити тендітного школяра, який впевнено прямував до зриву, в досить крутого молодого чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світу показали фото найважливішої жінки для королеви Єлизавети, і це не Маркл з Міддлтон.

Як повідомляв "Знай.ua" , риба на грилі і чіпси, скачки і діаманти: чим живе і що обожнює Єлизавета II.

Знай.ua писав, онук Єлизавети II принц Вільям почав упускати слину, Кейт Міддлтон не оцінить - "Бідний хлопець"