"Європейська солідарність" рішуче налаштувалася на місцевих виборах-2020. Лідер партії Петро Порошенко заявив, що його команда хоче зупинити проросійський реванш і побудувати європейську Україну.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє телеграм-канал "Klymenko Time", на виборчій дільниці Петра Порошенка обстановка наразі спокійна і тиха, люди приходять віддавати свій голос, а також потроху підтягується "масовка". Там же в опитуванні Зеленського люди беруть участь, підходячи самостійно до волонтерів.

Петро Порошенко, фото Facebook
Петро Порошенко, фото Facebook

На місцеві вибори 2020 року партія "Європейська солідарність" висувається під лідерством 5-го Президента України Петра Порошенка. Керівником секретаріату є Максим Саврасов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Список "європейської солідарності" на вибори до Київради очолила Марина Порошенко. Команда Дніпра йде на вибори під керівництвом депутата ВР 8-го скликання Тетяни Ричкової.

Згідно з результатами вересневого опитування, якщо розрахувати відсотки по тих, хто визначився з кандидатом і готовий прийти на вибори, то за партію "Європейська солідарність" готові проголосувати 17,8% виборців Києва.

Найвищий рейтинг партії у Львові, де, згідно з результатами соціологічного агентства Fama, "Європейська солідарність" може отримати 23,7% голосів виборців. Водночас, у Дніпрі партію готові підтримати 5,1% виборців.

Також повідомлялося, що підтримка Партії на "батьківщині Порошенка" - у Вінниці досить низька. Там кандидата на мера міста від "ЄС" Сергія Кудлаєнка готові підтримати лише 3,8% виборців.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив

Як повідомляв портал "Знай.ua", місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що опитуванням від Зеленського керуватиме музичний редактор Кварталу 95: "Укладено договір"