На деяких виборчих дільницях були помічені не надто повнолітні та інтелектуальні волонтери, які стоять з п'ятьма питаннями президента України Володимира Зеленського. Один хлопець, якого зафіксували на відео, і зовсім був без засобів захисту. Він заявив, що віддав свою маску бабусі.

Читайте Знай в Google News!

Хлопець розповів про те, що його рукавички погризла собака, а маску віддав бабусі, яка сильно хотіла проголосувати і він не міг байдуже поставитися до цієї ситуації. Потім молодий чоловік заявив, що як тільки пенсіонерка закінчить дану процедуру, відразу поверне йому маску.

Йому немає 18 років, і на наступному відео зафіксували написання поліцейського протоколу про адміністративне правопорушення. Також на відеоматеріалі можна помітити, що хлопець вже був зі своєю маскою на шиї, а представник правоохоронних органів свою стягнув з носа.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

В інтернеті можна побачити ще одну фотографію іншого малолітнього представника опитування Зеленського.

Опитувальник Зеленського, фото: Telegram
Опитувальник Зеленського, фото: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська на виборах зробила те, на що не наважувалася жодна перша леді: на одній хвилі з українцями.

Як повідомляв "Знай.ua", на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на запитання Зеленського: чекають екс-президента. "Європейська солідарність" рішуче налаштувалася на місцевих вибір-2020.

Знай.ua писав, вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.