З'явилися результати опитування Зеленського: перші дані екзит-полу

У неділю, 25 жовтня, українці голосували на місцевих виборах, на яких обирали мерів і депутатів до місцевих органів влади. Виборчі дільниці вже закрилися. Після цього стали з'являтися результати попередніх опитувань.

місцеві вибори, фото рух Чесно
місцеві вибори, фото рух Чесно

Верховна Рада добереться до бюджету 2021: Разумков назвав дату та умови

Верховна Рада України у вівторок, 3 листопада, збереться на пленарне засідання. Про це розповів журналістам голова ВРУ Дмитро Разумков 25 жовтня. Депутати в перші дні роботи повинні будуть перейти до розгляду проекту держбюджету на 2021 рік.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube

Зеленський пообіцяв тотальну "чистку", президент буквально вийшов з себе: "Вкрали гроші..."

Український президент Володимир Зеленський має намір почати масове звільнення чиновників, у разі, якщо не буде доведено ефективність їх роботи. У своєму інтерв'ю для британського журналіста Стівена Сакури він розповів про те, що перевиконав свої спілкування щодо ситуації на Донбасі і домовленостей з Володимиром Путіним.

Володимир Зеленський, фото: Unian
Володимир Зеленський, фото: Unian

Вибори в Україні 2020: громадяни віддали голоси на фейковій дільниці, зазивали гучною музикою

На Сумщині жителі села голосували на несправжній дільниці. Про це у соцмережі Facebook повідомила голова правління Громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська.

ділянка в Соснівці, скріншот з відео
ділянка в Соснівці, скріншот з відео

"Я вийшла...": Фаріон відверто заговорила про втечу зі "Свободи"

Виявилося, що у Львові активно поширюються чутки про те, що затята захисниця всього українського Ірина Фаріон вирішила вийти з партії "Свобода". Однак, Фаріон вже встигла спростувати даний факт, і навіть презентувала вірш через це, який склала її донька.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

Геращенко жорстко "проїхалася" по Денисовій через опитування Зеленського: "Під тиском Банкової"

"Опитування Зеленського" ще до виборів викликало чимало суперечок, а в день виборів ця тема була однією з найгучніших. Зокрема, 25 жовтня звернули увагу на "неповнолітніх волонтерів" – підлітків, які проводили опитування.

Ірина Геращенко, фото Facebook
Ірина Геращенко, фото Facebook