У вівторок, 27 жовтня, по всій території України погода буде теплою, на кілька днів у країну повернулося бабине літо. У всіх без винятку регіонах буде сухо і ясно.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що погоду в Україні визначатиме антициклон.

"Вітер очікується південно-східний, помірний, на Сході можливі пориви до сильного. Температура повітря протягом вівторка досягне +13 +18 градусів, у південній частині до +20 градусів", - написала синоптик.

Найтепліше буде в Криму. Там температура повітря буде в межах +18 +20 градусів. Найнижчими будуть градуси на Сумщині, Харківщині та Луганщині. Там стовпчики термометрів піднімуться до +13 +15 градусів. Вітер буде південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві у вівторок буде сухо, вночі і вранці можливий туман. Температура повітря в столиці складе близько +14 +16 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

27 жовтня вшановується пам'ять преподобної Параскеви Сербської. Як правило, погода на Параскеву була нестійка: "На Грязнуху не буває сухо". Якщо було сиро і брудно на дворі, то вважалося, що до справжньої зими залишається 4 тижні.

погода на 27 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.