Відома українська синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла, якої погоди очікувати в різних регіонах країни. За словами синоптика, найближчі кілька днів в Україні буде ще дуже тепло, а ось на вихідні знову піде дощ.

Читайте Знай в Google News!

"У нас є пару днів добігти до канадського кордону. В Україні 28-29 жовтня ще побуде тепла, переважно суха, і навіть часто сонячна погода. А ось з п'ятниці почнуть сповзати стовпчики термометрів вниз та підійдуть звідусіль різні дощі - від густої хмарності, невеликих опадів до помірних, сумних, осінніх.

Завтра, 28-го жовтня, у більшості областей України протягом дня очікується +13+18 градусів, на Півдні до +20 градусів. Вітер буде з південного сходу, невеликий або помірний. Дощів у середу в Україні не передбачається - антициклон. У Києві завтра буде тепло та без дощів, вдень до +15 градусів. У столиці також є ще два дні такого собі лайт-літа, тепла і суха погода навколо, а з 30-го жовтня температура повітря знизиться, з'являться дощі.
Так що насиджуйтесь на ще відкритих терасах, побільше ходіть пішки, фотографуйте чорнобривці, попровітрюйте найтепліші ковдри і пледи, зваріть щось із гарбуза, а хто не любить гарбуз - пора рубати перший вінегрет, який поступово входить у наше меню аж до березня", - написала Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал "Знай.uа" писав, що кліматологи б'ють на сполох - погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.