Відомий український синоптик Наталка Діденко опублікувала у своєму Telegram-каналі прогноз погоди на середу, 28 жовтня. Вона пообіцяла, що завтра і післязавтра погода буде теплою, в основному сухою, а в більшості регіонів буде пригрівати Сонце — пройшло вже більше половини осені, а погода залишається як і раніше теплою, і це схоже на якийсь феномен.

Дощі, як стверджує Діденко, прийдуть в Україну з п'ятниці. А поки у нас з вами є можливість погуляти на свіжому повітрі, насолоджуючись комфортною температурою і яскравими фарбами теплої осені.

У середу 28 жовтня синоптик прогнозує +13-+18 градусів у більшості областей України. На півдні країни буде ще тепліше-до + 20 градусів. Вітер-південно-східний, невеликий або помірний.

Дощі до нашої країни в цей день не підпустить антициклон.
У Києві очікується тепла погода без опадів. Вдень стовпці термометрів покажуть + 15 градусів. Так що у нас з вами в запасі є ще два дні "лайт-літа", пише Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.