Бойові дії в Нагірному Карабасі тривають. Азербайджан і Вірменія ведуть інтенсивні бої за невизнану територію. Сторони несуть великі втрати, але тим не менш, поки перевага на боці Азербайджану. Сьогодні, 27 жовтня, військовослужбовцям цієї країни вдалося підірвати автомобіль з важливою персоною – "Міністром оборони" Нагірно-Карабаської Республіки Джалалом Арутюняном.

Ще вдень цю інформацію поширив ряд Азербайджанських ЗМІ, а ввечері з'явилося відео. На ролику видно, як безпілотний літальний апарат атакує автомобіль, в якому знаходилися троє пасажирів. На відео видно, що двоє не рухаються, а одна людина подає ознаки життя, і очевидно, він поранений.

У Вірменії заявили, що пораненою людиною був Джалал Арутюнян. Влада країни повідомила, що чиновник зумів вижити після атаки, але він поранений, і на даний момент госпіталізований. Його обов'язки виконує інший представник "Генштабу" Нагірно-Карабаської Республіки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Вірменія порушити перемир'я у Нагірному Карабасі в день незалежності Азербайджану: полетіли перші снаряди

Як повідомляв " Знай.ua", Українські воїни на Донбасі раніше стріляли і досить: путінські окупанти знову порушують.

Знай.ua писав, демонстранти підпалили дві місцеві церкви: палаючий купол відірвався від святині. Одна з церков відома тим, що в ній найчастіше проводить церемонії чилійська поліція. Увірвавшись всередину, люди спалили ікони.