Раніше стало відомо про те, що в Єгипті постраждала Українська сім'я, під час снорклинга, від нападу акули. Як виявилося, туристи купили послугу (квиток на яхті з зануренням) з дайвінгу в неліцензійному агенстві. Місцева влада прийшла до рішення тимчасового обмеження доступу до пляжів після інциденту.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють журналісти ТСН. Туроператор, який відправив сім'ю на відпочинок, заявив про покупку українцями послуги у неліцензованого місцевого агенства. Єгипетський уряд взяв витрати на лікування на себе, зараз сім'ї постраждалих туристів надається вся необхідна допомога. Медики відмовляються прогнозувати, скільки ще часу українці проведуть у лікарні.

Відомо те, що 12-річний хлопчик досі перебуває в реанімації, тоді як його матір переведена в стаціонарне відділення. Дитині зробили операцію і на черзі ще одна, так як він втратив частину руки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати, Українка у відчаї.

Як повідомляв "Знай.ua", побита в поїзді Настя Лугова знову зустрілася з кривдником: заговорив про путівку до Єгипту.

Знай.ua писав, Харків здригнувся від найпотужнішого вибуху - двоє загиблих, дев'ять поранених.