У п'ятницю, 29 жовтня, майже по всій території України погода буде сонячною, теплою і сухою. Невеликі дощі очікуються лише вдень на Закарпатті. Температура повітря складе близько +18 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що українці ще зможуть насолодитися останніми теплими днями.

"Четвер в Україні ще побуде улюбленцем осені, буде тепло і ще багато сонця. Проте вже потихеньку ситуація починає змінюватися", - зазначила Діденко.

Температура повітря в усіх областях України протягом дня сягатиме +14 +18 градусів. Найтепліше буде очікувано на Півдні країни.

У Києві в цей день буде сухо і тепло. Вранці можливі легкі тумани. Температура повітря прогріється до +12 +14 градусів. Проте вже за лічені дні у столиці почнуться холодні дощі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

29 жовтня відзначається день пам'яті святого Лонгіна сотника. Наші предки в цей день звертали увагу на іній: якщо він довго на землі протримається, то найближчим часом настане суха і сонячна погода, і буде потепління.

погода на 29 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.