В американському штаті Філадельфія жителі влаштовують погроми і грабують магазини. Все почалося після того, як копи застрелили 27-річного темношкірого чоловіка на ім'я Уолтер Уоллес.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік з ножем підійшов до поліцейських і не реагував на їхнє прохання кинути зброю на землю. Тоді вони відкрили по ньому вогонь.

Потім у штаті миттєво почалися масові протести. Була спалена щонайменше одна поліцейська машина, а кілька правоохоронців були поранені, кинутими з натовпу цеглинами та іншими предметами. Крім того, один офіцер був госпіталізований після того, як його переїхав фургон.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє видання The Philadelphia inquirer, головними осередками заворушень стали вулиці Арамінго-авеню та Кастор-авеню. Жителям 7 прилеглих районів рекомендують не виходити на вулицю і перечекати вдома, так як ситуація може загостритися. Городяни грабують усі магазини, які трапляються на їхньому шляху.

Варто уточнити, що в травні 2020 року Сполучені Штати охопили масові протести через смерть афроамериканця Джорджа Флойда. Чоловік задихнувся при затриманні поліцейськими. Протести періодично переходили в погроми, грабежі та мародерство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лідера найвідомішої секти засудили на 120 років: перетворював жінок на рабинь і ставив клеймо.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка NBA саботував Black Lives Matter в прямому ефірі: "Проблем не вирішує".

Також портал Знай.uа писав, що команда з модернізації тактичної мережі армії США хоче інтегрувати пристрої з новими бойовими окулярами з доповненою реальністю в якості засобу підвищення кібербезпеки.