Рекордна спека в Україні закінчується. Синоптики попереджають про те, що найближчим часом у ряді регіонів нашої країни сильно похолодає. Про це розповіла відомий метеоролог Наталка Діденко. За словами синоптика, найближчим часом в Україні відбудеться серйозне похолодання, в деяких регіонах нашої країни варто очікувати сніг.

Особливо, на заході України очікується найхолодніша температура, тут температура прогріється до 9-13 градусів вище нуля. Найтепліше, на південному сході-до +18 градусів. У центрі, на півночі і північному сході нашої країни очікується температура +11...+15 градусів.

Крім того, в ряді регіонів нашої країни очікуються дощі. Зокрема, мокра погода очікується на Луганщині, Вінниччині, Одещині, Черкащині, Житомирщині та Київщині. У Карпатах може бути пройти мокрий сніг. Також у багатьох регіонах нашої країни очікуються сильні тумани. Видимість на дорогах погіршиться до 300 метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода в Україні на 29 жовтня: останній теплий день

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було

Також «Знай.uа " писав, що Синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними