Назаренко Юрій Миколайович, скріншот: Youtube
Назаренко Юрій Миколайович, скріншот: Youtube

Ексчиновнику, який збив пішоходів на Майдані, загрожує до 10 років, втрата свідомості не врятує

Винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Майдані Незалежності в Києві, в якій загинули дві людини і ще чотири отримали травми, було затримано. Юрію Назаренку загрожує до 10 років ув'язнення, а про його затримання в соціальній мережі Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

МОЗ відповло на погрози локдауну в Україні після антирекордів: "Ми повинні"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив про те, що в Україні поки не планують вводити локдаун. Незважаючи на це, за добу на коронавірус в країні захворіли 8312 осіб, що є черговим антирекордом за кількістю хворих. Про це він заявив на онлайн-брифінгу МОЗ 30 жовтня 2020 року.

Медики, скріншот з відео
Медики, скріншот з відео

Україні загрожує дефіцит медиків - Польща переманює останніх лікарів

Коронакриза у наших сусідів змусила їх офіційно налаштуватися на те, щоб значно спростити процедуру легалізації лікарів і медсестер з-за меж Євросоюзу. У них, як ніколи раніше, не вистачає власних кваліфікованих кадрів.

Хеллоуїн 2020: куди піти у Києві, фото - Рexels
Хеллоуїн 2020: куди піти у Києві, фото - Рexels

Хеллоуїн 2020: чого не можна робити в свято, а що обов'язково потрібно зробити

Хеллоуїн - свято неоднозначне. Його прийнято відзначати в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Цей час вважається найстрашнішим в році. Свято заворожує страхітливими костюмами, кривавими образами і моторошними обличчями. Хеллоуїн асоціюється з переодяганням і веселощами, проте більшість вірять в прикмети, пов'язані з цим днем. Що можна і не можна робити напередодні Дня Всіх Святих - читайте у нашому матеріалі.

пенсійне посвідчення, фото Unian
пенсійне посвідчення, фото Unian

Гроші за мертві душі, або як оформити пенсію за покійних родичів

У той час, як в Україні неможливо вийти на свою пенсію і отримувати довгоочікувані виплати, деякі категорії громадян можуть отримувати пенсію за померлого родича. Таку пенсію отримують українці у разі втрати ними годувальника. А розмір виплат залежить від страхового стажу та заробітку годувальника. Про це розповіли експерти видання "Пенсійний кур'єр".