Прикордонники накрили нелегальний канал контрабанди електроніки через Укрпошту

30 жовтня 2020 року, в аеропорту Бориспіль, співробітники Державної митної служби затримали 700 нелегальних посилок з мобільними телефонами, планшетами та іншою технікою відомих брендів, які завозилися в Україну на фіктивних одержувачів з Сінгапуру через компанію Укрпошта.

Укрпошта, фото з відкритих джерел
Укрпошта, фото з відкритих джерел

Простих українців, слідом за "євробляхерами", наздоженуть штрафи: віддавати кровні доведеться на місці

Зовсім недавно Кабінет Міністрів України дозволив штрафувати власників "євроблях" на місці зупинки. Тоді як зараз головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив про те, що на порядку денному наступної сесії Верховної Ради є законопроект, що дозволяє Національній поліції України складати протокол і штрафувати відразу на місці порушення.

Штрафи для водіїв, фото: youtube
Штрафи для водіїв, фото: youtube

12-річна донька Кошового з "Кварталу 95" Варя не стрималась і сказала про все, що за неї робить татко: "Мені набридло!"

12-річна Варвара, донька відомого комедіанта і актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового, вже встигла "вирости". Вона веде свою сторінку в Instagram і час від часу публікує там особисті фотографії або знімки з фотосесій. У інтерв’ю для Кp.ua Варвара розповіла, що їй набридли деякі коментарі, що за неї все татко вирішує, бо він відомий.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Донька Кошового // www.instagram.com/varia__koshova
Донька Кошового // www.instagram.com/varia__koshova

Винуватцю ДТП на Майдані винесли перший вирок: що сказав підсудний

Суд обрав запобіжний захід для обвинуваченого у скоєнні резонансної ДТП на Майдані Незалежності у Києві, у якій загинули дві людини: домашній арешт строком на 60 днів, тобто до 30 грудня 2020 року.

ДТП на Майдані Незалежності, скріншот відео
ДТП на Майдані Незалежності, скріншот відео

Нацбанк знайшов крайніх у різкому падінні гривні: коли долар "відпустить" нашу валюту

На кінець третього кварталу 2020 року порівняно з кінцем другого кварталу офіційний курс гривні до американського долара ослаб на 6%. Всього з початку року українська валюта девальвувала майже на 20%.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua