В українській столиці для хворих коронавірусною інфекцією covid - 19 розгорнуто польові госпіталі. Так, КМДА і Міністерство охорони здоров'я України вже готові облаштувати госпіталі в разі настання критичної ситуації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві міністра Максима Степанова.

ВДНГ, фото: Експоцентр
ВДНГ, фото: Експоцентр

За словами міністра, мобільні госпіталі готові розгорнути на базі ВДНГ або в Палаці спорту. Повідомляється, що вони будуть здатні прийняти 500 заражених на covid-19, з якими працюватимуть понад 1200 медиків. На ці потреби з державного бюджету збираються виділити 245 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Палац спорту: фото 112.ua
Палац спорту: фото 112.ua

Також Максим Степанов розповів, чому МОЗ не закуповує кисень для лікарень. Міністр зазначає, що спосіб постачання кисню до ліжок хворих COVID-19 визначає конкретні лікарні або місцева влада. За його словами, на ці цілі було виділено 582 мільйони гривень, а зараз області звернулися з проханням про додаткові кошти і надали додаткові розрахунки.

Варто також нагадати нашим читачам, що українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid-19 підтвердили вже понад 395 тисяч випадків зараження. За добу (31.10) зафіксували 7 959 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 161 441 пацієнт. За останню добу видужало 2 513 осіб, 110 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 100 тисяч на добу: США побили світовий антирекорд по covid-19.

Як повідомляв Знай.uа, у Тернополі неадекват з ножем напав на перехожого - штрикнув у живіт і кинув помирати.

Знай.uа писав, простих українців, слідом за "євробляхерами", наздоженуть штрафи: віддавати кровні доведеться на місці.