Вакцина від коронавірусу не може стати стовідсотковою гарантією здоров'я, проте може істотно поліпшити епідеміологічний стан в нашій країні. Про це розповів голова Вільної профспілки медичних працівників України Олег Панасенко в коментарі Голос.иа.

Читайте Знай в Google News!

"вакцинуватися чи ні-має бути добровільним рішенням кожної людини. Вакцина не дасть стовідсоткових гарантій, але може поліпшити епідеміологічний стан в нашій країні. Оскільки у хворих, які можуть зробити щеплення, може сформуватися імунітет проти коронавірусу", - заявив голова медпрофспілки.

За словами медика, вірус, з яким ми стикнулися відносно недавно, має властивість мутувати.

"важко сказати, наскільки вакцинація буде ефективною через якийсь проміжок часу. Наприклад, з вірусом грипу ми маємо справу вже протягом десятиліть. І при цьому вакцини від нього так і не розробили через швидке і частого його мутування. Та ж історія і з коронавірусом", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік накинувся на Меган Маркл через психічне здоров'я.

Як повідомляв Знай. ua, Гаррі і Меган пустилися у всі тяжкі, їх не впізнати, не шкодуючи Єлизавети.

Також Знай. ua писав, що королева Єлизавета врятувала принца Вільяма від неминучої небезпеки, її онук міг не впоратися.