У наші дні важко уявити собі більш "оригінальну" партію, ніж ОПЗЖ. Те, що депутатом від неї став 19-річний син Наталії Королевської Ростислав Солодов, це ще квіточки. З'явилася офіційна інформація від Центральної виборчої комісії, що до міської ради Бахмута Донецької області пройшов Владислав Лук'янов. Центрвиборчком повідомив, що Лук'янов набрав 287 голосів (46,81% від квоти).

Взагалі, цей політик-вкрай одіозна особистість з сумнівною біографією.
По-перше, Лук'янов-колишній "регіонал". По-друге, він, за повідомленнями ЗМІ, виступав на мітингу сепаратистів під час захоплення міськради Харцизька. По-третє, у вересні 2014 року Лук'янов був у складі делегації з 24 депутатів, що поїхали до Держдуми РФ з "миротворчим візитом" для налагодження діалогу.

16 січня 2014 року Лук'янов голосував за "диктаторські закони" – пакет антидемократичних законів, які суттєво обмежували права громадян і свободу слова. У квітні 2014 року закликав до федералізації України та проведення референдуму.

Минулого року Лук'янов балотувався до Громадської ради при Київській міськадміністрації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

31 жовтня Центральна виборча комісія оголосила перші результати місцевих виборів в Україні, що пройшли 25 жовтня.

Моралі не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Щоб ви пригостили мене сиром": заміжня нардеп попалася на інтимному листуванні з жінкою.

Як повідомляв Знай.ua, хто привів у Раду Лероса, який звинуватив Зеленського в підпалі: назвали ім'я " покровителя".

Знай.ua писав, Рада готує відставку міністрів, Арахамія сказав, кого в першу чергу хочуть " піти″.