У понеділок, 2 листопада, українцям прогнозують дощі й похолодання. Взагалі, погода в останньому місяці осені буде аномальною, адже перевищуватиме середні багаторічні показники.

Другий день листопада принесе в Україну справжню холодну осінь і дощі, прогнозують синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

"З 1 по 4 листопада пройдуть помірні дощі. Після цього опадів не чекаємо. Температурний фон у ці дні буде вище кліматичної норми: від +8...13°C, на півдні до +15°C. Місячна кількість опадів очікується в східних і Сумській областях дещо менше норми - 28-32 мм, на решті території в межах середніх багаторічних значень - 37-65 мм, в горах до 110 мм. Мороз буде у Карпатах і на сході. Там температура повітря сягатиме близько 0°C", - зазначає синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня.

Погода, фото facebook
Погода, фото facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Народний прогноз погоди

2 листопада вшановується пам’ять святого Артемія. Головним провісником погоди цього дня було листя, що опадає. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того часу, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде. Поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не прийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на понеділок, 2 листопада: дощі й відчутне похолодання, насувається диктатура сірого кольору.

Як повідомляє портал Знай.uа аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.uа писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.