У ЗМІ вже з'явилися перші деталі законів щодо медичного канабісу: схоже, що всенародне опитування, ініційоване президентом України Володимиром Зеленським, дає перші наслідки.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише "КП в Україні".

Більшість людей, які взяли участь в опитування, дали схвальну відповідь на запитання, чи вважають вони за потрібне дати дозвіл на існування в Україні медичної коноплі. Відомо, що зараз в розробці перебувають три законопроєкти, які намагаються імплементувати цю практику не лише в життя, але й законодавчу базу України. Розмови про медичний канабіс - не нові для політики України, це питання доволі гостро стоїть останні роки перед депутатами усіх скликань. За приблизними оцінками, близько 2 мільйонів українців змогли б полегшити собі життя вже зараз.

Кущі коноплі, фото Патрульна поліція Києва
Кущі коноплі, фото Патрульна поліція Києва

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медичний канабіс практикують у великій кількості країн Заходу. Там люди, що лікуються від онкозахворювань, епілепсії тощо мають можливість приймати ці препарати, щоб зменшити біль. Україна буде взорувати на іноземні практики. Відомо, що медичний канабіс вирощується у закритих приміщеннях, де є сигналізація і поліція - тобто більшість жахастиків противників цього закону про розкрадання врожаю - безпідставні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Кропивницьким копи виявили тисячу кущів лютої отрути.

Як повідомляв Знай. ua, в Одеській області випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів.

Також Знай. ua писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.