У листопаді в Україні відбудеться чимало змін і нововведень у різних сферах життя. Зокрема, Укрпошта працюватиме без вихідних, а газ подорожчає.

Читайте Знай в Google News!

Блакитне паливо подорожчає з початку листопада. Ціна для побутових споживачів на газ підвищиться на 35%. Відтак, вартість природного газу в рамках тарифу" місячний " становитиме 6 гривень 33 копійки за кубічний метр.

Для клієнтів, які в листопаді підключать тариф "річний", ціна газу на наступні 12 місяців складе 6 гривень 45 копійок.

Остаточні результати місцевих виборів ЦВК оголосить у листопаді. У містах, де міський голова не визначили в першому турі, через недостатню кількість голосів виборців, відбудуться другі тури. Вони мають відбутися через три тижні після 25 жовтня, тобто до 15 Листопада.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Українці, скріншот з youtube
Українці, скріншот з youtube

Для в'їзду в Україну змінять процедуру надання електронних віз. Повідомляється, що їх видаватимуть швидше. Термінове оформлення такої візи складе один робочий день, а звичайна процедура розгляду — три дні, замість дев'яти, як було раніше.

Великі міста на своїх дорогах знизили поріг швидкості авто. Відтепер, у містах почав діяти швидкісний режим дорожнього руху у 50 км / год. обмежувальний знак у 80 кілометрів на годину на всіх ділянках комунальники вже прибирають. Це пов'язано з тим, що вже з 1 листопада почав діяти новий швидкісний режим у місті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні оновили список "червоних " і" зелених " зон карантину, знайди своє місто.

Як повідомляв Знай. ua, "Нафтогаз" з листопада підняв тарифи: українці за блакитне паливо платитимуть на третину більше.

Також Знай. ua писав, що які тарифи на комуналку чекають українців в наступаючому році.