Стів Джобс, геній Apple Computer, помер 5 жовтня 2011 року, і організація по захисту прав тварин PETA нагадала про позитивні кроки, які Джобс зробив для здоров'я та навколишнього середовища.

Про це написав відомий блогер Андрій Кожемяко на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

На жаль, PETA ще не усвідомила ту роль, яку майже вегетаріанська дієта Джобса могли зіграти в його смерті. Дійсно, PETA продовжує стверджувати, що їх веганський бренд "правильного харчування" гарантує свободу від раку та інших серйозних проблем зі здоров'ям, незважаючи на той факт, що більшість альтернативних лікарів і практикуючих лікарів виявляють серйозні захворювання серед веганів, які піклуються про своє здоров'я, у своїй клінічній практиці.

"Ніхто з нас, звичайно, не знає, що саме викликало рак підшлункової залози, що призвело до смерті Стіва Джобса, або було щось, що могло його врятувати. Дієта, безсумнівно, зіграла свою роль, але фактори побуту, токсичність навколишнього середовища і генетичні схильності також могли б внести свій внесок", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Звичайно, Джобс протягом багатьох років піддавався масованому бомбардуванню з боку WiFi та інших електромагнітних полів (ЕМП). Медичне лікування, що включає опромінення, хіміотерапію, модифіковану операцію Уіппла, пересадку печінки та імунодепресанти, також могли сприяти його смерті.

Джобс був вегетаріанцем, так само як і Крісанн, мати його дочки Лізи. Ліза не була вегетаріанкою, але Джобс був добре з цим. "Курка стала її маленьким задоволенням, коли вона подорожувала між двома батьками, які були вегетаріанцями з духовним ставленням до натуральної їжі".

Дієта Джобса, мабуть, завжди була екологічно чистою та якісною. Він найняв шеф-кухарів, які працювали в Chef Panisse, і його дружина, Лорен Пауелл, заснувала Terravera, компанію, яка виробляє готові до вживання органічні страви для магазинів в Північній Каліфорнії. Джобс, здається, ніколи не був веганом, який насолоджувався нездоровою їжею, такою як газована вода, шоколад, печиво та крекери.

Стів Джобс, фото Getty
Стів Джобс, фото Getty

Дослідження, опубліковане в листопадовому випуску "американського журналу клінічного харчування" за 2007 рік, прийшло до висновку, що є "докази підвищеного ризику раку підшлункової залози при великому споживанні фруктів і соків, але не при великому споживанні газованих напоїв». Зовсім недавно в серпневому випуску "дослідження раку" доктор Ентоні Хілі з онкологічного центру ім. Йонссона при Каліфорнійському університеті припустив, що в патогенез раку підшлункової залози може бути залучений аберрантний (ненормальний) метаболізм фруктози, а не тільки аберрантний метаболізм глюкози.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому у Стіва Джобса не було номера на автомобілі — таємницю розкрито.

Як повідомляв Знай.uа, фальшивий лист від Шона Коннері голові Apple набрало неймовірну популярність, майже повірили.

Також Знай.uа писав, що українець допоміг Джобсу створити перший комп'ютер: фото