На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 4 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Трави висихають - коріння залишається. (Народна мудрість)

4 листопада

💌 День хороший для будь-яких земних справ, чому сприяє Сонце в Королівському градусі, але постарайтеся захистити себе від людей підступних і хитрих. Також це один із днів пам'яті предків, коли корисними будуть приємні спогади про близьких людей, які жили раніше на цій землі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

🚑 Хвороба цього дня може бути важкою, прихованою, лікувати її треба відразу ж. Не перевантажуйте руки і плечі.

🍀 Добре, якщо сонце сходить в серпанку - предки захищають вас. Знайти кільце або перстень – до виконання бажання. Тріскаються скляні предмети - знак руйнування сім'ї.

🛏 Віщі сни, збуваються не скоро. Побачити дерева і квіти – на щастя, любові і несподіваних придбань. Бачити фрукти, овочі – знак втрат. Пити вино-до звинувачення.

🍽 Добре їсти кашу з родзинками, будь-які молочні каші, побільше рослинної їжі і зелені.

👗 👠 Сьогодні віддайте перевагу зелені тони, відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.