З вівторка, 3 листопада, на окупованому Донбасі незаконні формування бойовиків двічі порушували режим припинення вогню. В результаті обстрілів противника один український військовий отримав поранення середньої тяжкості.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Недалеко від населеного пункту Новолуганське бойовики стріляли з автоматичного станкового гранатомета. Уточнюється, що в результаті обстрілу один захисник отримав вогнепальне осколкове поранення.

"Воїн доставлений до лікувального закладу, де йому оперативно було надано належну медичну допомогу. Стан здоров'я захисника оцінюється як середньої тяжкості", - сказано у зведенні ООС.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, бойовики відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета недалеко від населеного пункту Водяне. У штабі зазначили, що ситуація в районі ООС залишається контрольованою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, незважаючи на оголошений "режим тиші", на Донбасі продовжують гинути українські військові.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські воїни продовжують терпіти бомбардування гранатометами від окупантів: вогонь у відповідь не відкривали.

Також портал Знай.uа писав, що ветеран АТО звинуватив Зеленського в загибелі військових на Донбасі: "Злочин щодо армії і національних інтересів".