Приріст і антирекорди заражених Covid-19 змушують українців думати про посилення карантинних обмежень. Швидше за все не передбачається всеукраїнського локдауну за зразком весни цього року.

Про це виданню РБК-Україна повідомило джерело в Офісі президента.

Читайте Знай в Google News!

За словами співрозмовника, обмеження вводитимуть в залежності від ситуації в конкретному регіоні країни, як це відбувається і зараз. Ключовими параметрами є не приріст абсолютного числа нових випадків захворювання, а кількість важких випадків, рівень смертності та рівень завантаженості лікарняних ліжок.

Громадський транспорт

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Транспорт буде працювати й далі у звичному режимі, але окремі обмеження все ж можуть вводитися, наприклад, за кількістю рейсів або їх завантаженням.

Магазини і кафе

Магазини не будуть закривати, але потенційно можуть, наприклад, скоротити тривалість їх роботи, ввести обмеження у вихідні дні, чи щось на цей кшталт.

В Україні станом на ранок 4 листопада зафіксовано ще 9524 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 313, медпрацівників – 408).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кращі за китайські: в МОЗ заявили про перехід України на вітчизняні коронавірусні тести.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.