У четвер, 5 листопада, майже по всій території України очікується сонячна і досить комфортна для пізньої осені погода.

Читайте Знай в Google News!

Винятками стануть лише кілька областей на Заході і Півночі країни – там синоптики Укргідрометцентру прогнозують дощі, але теж буде досить тепло. В цілому по Україні температура повітря протягом дня буде в межах +7 +14 градусів.

Теплим буде Південь України – +11 +15 градусів. Також тепло передбачається на Сході (+7 +11 градусів) і в Закарпатській області (+11 +13 градусів). В інших західних та центральних областях темперамент повітря не перевищить +6 +10 градусів.

Дощитиме протягом дня у 7 областях: Київській, Чернігівській, Житомирській, Волинській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській. В інших областях країни опади будуть лише вночі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві в четвер також пройде дощ. Температура повітря в столиці складе близько +8 +10 градусів, а сильний вітер може розганятися до 5-10 метрів на секунду.

погода на 5 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

5 листопада вшановується пам'ять святого апостола Якова. Якщо на Якова випадала снігова крупа або град, то вважалося, що на Матренін день (22 листопада) зима на ноги встане.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.