Астрологи розказали, як місяць народження впливає на характер і долю людини.

Астрологи запевняють, що склад особистості багато в чому зумовлюється знаком Зодіаку. Однак, вони також вважають, що крім зодіакального знаку, велику роль відіграє ще й місяць народження.

Річ у тім, що дванадцять календарних місяців не збігаються з дванадцятьма зодіакальними сузір’ями. Так, до прикладу, людина, народжена в липні, може бути як Раком, так і Левом – залежно від числа.Тим же Левом може бути і народжений у серпні.

А липневий Лев і серпневий Лев – це два абсолютно різних звірів, адже місяць накладає свій відбиток на характер знаку, вважають астрологи. Тому, складаючи гороскопи, потрібно враховувати і вплив кожного місяця.

Як місяць народження впливає на характер і долю людини.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Січень – стійкі переможці

В перший місяць року народжуються люди з твердим характером і непробивною силою волі, яких не зламають ніякі перешкоди.

Січневі іменинники перенесуть найнеймовірніші труднощі життя з гордо піднятою головою.Це впевнені у собі, але водночас чуйні люди.

Однак, як це не дивно, народжені в січні часто страждають від своєї сили – їм буває складно знайти людей, які могли б так само чітко слідувати своїм принципам.

Лютий – легковажні особи

Народжені у лютому здаються неймовірними романтиками, але за цією маскою ховаються досить егоїстичні особи, у яких багато ідей і дуже мало виконаних справ.

Лютневі іменинники можуть бути як елегантними снобами, так і чуйними людьми, які готові дарувати світу добро і радість. Однак, і ті й інші страждають від мінливості настрою і бувають непередбачуваними, що вельми заважає їм у житті.

Березень – чутливі романтики

Народжені в березні люди добрі, порядні, чутливі. Однак вони не переносять критику і можуть проридати всю ніч, якщо їх образять.

Дуже часто це недовірливі, чутливі та нерішучі люди. Втім, вони можуть бути цілком успішні, якщо впораються зі своїми комплексами. А от ті з них, хто йде на поводу в емоцій, можуть впасти у затяжну депресію.

Разом з тим, у найпринциповіших питаннях народжені у березні бувають часом навіть більш безкомпромісними, ніж народжені в січні та квітні.

Квітень – непохитні кар’єристи

Квітневі люди – це неймовірні матеріалісти та справжні сміливці, які, здається, не бояться нічого. Квітневі іменинники рішучі, впевнені в собі, вони – природжені лідери, і часом в пориві нескінченних ідей і планів можуть забути про тактовність і делікатність.

При цьому в коханні вони дуже пристрасні й ніжні, оскільки прагнуть до душевної рівноваги.

Травень – надійні уперті люди

Вперті й безкомпромісні люди, що народилися в травні важко йдуть на поступки, тому що дуже люблять владу і контроль. При цьому з ними можна домовитися, використовуючи логіку і залізні аргументи.

Настрій травневих іменинників мінливий, але в загальному вони стабільні – вірні, надійні й принципові люди. У коханні вони, як правило, дуже жагучі, а в кар’єрі досягають неймовірних висот. Наздогнати травневих людей практично неможливо.

Червень – талановиті харизмати

Це люди інформації, ідей, пліток, капризів і зміни настроїв. Червневі іменинники дуже вразливі, але приховують це за бронею комплексів.

Це яскраві і талановиті люди, прекрасні оратори і харизматичні лідери, які, втім, схильні до безлічі пороків. Якщо червневі іменинники зможуть перемогти свої слабкості за допомогою сили волі, то на них чекає блискуче майбутнє.

Липень – метушливі душі

Складні, суперечливі, багатогранні і таємничі, липневі іменинники більше за будь-яких інших прагнуть до незалежності та свободи, але, отримавши її, не завжди знають, що з нею робити. Парадокс в тому, що, бувши волелюбними людьми, самі вони дуже люблять встановлювати контроль і свої правила. Прийти зі своїм уставом у чужий монастир – це про них.

Народжені в липні – неймовірні егоїсти, але настільки чарівні, що часто їм це сходить з рук. Ці люди вміють кохати і дружити, проте в глибині душі дивляться на всіх зверхньо.

Серпень – пристрасні натури

Народжені в серпні – пристрасні й емоційні натури, які розуміються в чуттєвих задоволеннях і вміють жити яскраво, на широку ногу.

Їх відрізняє емоційність і енергійність, до них тягнуться люди, навколо них завжди відбуваються найцікавіші події, але часто, бувши лідерами з природи і душею компанії, ці люди стають жертвами інтриг через свою довірливість. Втім, природна чарівність допомагає їм виходити з будь-якої ситуації з високо піднятою головою.

Вересень – успішні гедоністи

Люди, народжені у вересні, досягають великих успіхів у бізнесі й більше за інших мають шанси заробити дійсно величезні гроші. В їхній голові справжній калькулятор, який відповідає за розважливість і практичність.

При цьому вересневі натури вміють отримувати задоволення від життя і точно знають, заради чого всі ці зусилля – їх любов до достатку і комфорту йде від великої любові до себе.

Жовтень – суперечливі скептики

Складні й мінливі, зовні ці люди здаються простими добряками, але тільки-но ви копнете глибше – побачите суперечливу суміш різного роду емоцій, властиву творчим натурам.

Вони в усьому сумніваються, але без постійного емоційного підживлення марніють, тому спокійного життя поруч з народженими в жовтні чекати не доводиться. Бонусом спілкування з ними є потрапляння у вир цікавих життєвих ситуацій – пригод з ними не уникнути!

Листопад - таємничі інтелектуали

Справжній ящик Пандори, люди листопада - найзагадковіші особистості з усіх типів. Сила волі, харизма й інтелект - ось три кити, на яких базується характеристика цих багатогранних людей.

Серед народжених в листопаді - величезна кількість фатальних жінок і небезпечних чоловіків, чарівних маніпуляторів, які діють на навколишніх як магніт. Якби не внутрішні страхи та надмірні амбіції, вони могли б підкорити світ. Не всім вдається виплутатися зі стосунків з такою людиною без втрат - тихої гавані з листопадовим іменинником не чекайте!

Грудень - розважливі ідеалісти

Мудрі, сильні й практичні, народжені в грудні люди здаються оплотом розсудливості та здорового глузду. Але не все так просто в цьому житті. Грудневі іменинники - страшні ідеалісти, які в ім'я благих цілей можуть змітати все на своєму шляху.

Зламати їх нелегко, але самі вони, потрапляючи у вир пристрастей і власних непростих уявлень про життя, кохання, добро і зло, часто отримують неприємні життєві уроки. Серед народжених в грудні дуже багато авторитетних людей, чиїй думці довіряє більшість. Самі вони схильні змінювати свої переконання з віком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку