Звільнений з італійської в'язниці Віталій Марків зустрівся з президентом України.

Нацгвардієць Віталій Марків, якого Італія протримала ні за що три роки у в'язниці, нарешті повернувся на Батьківщину. Одразу після прибуття в Україну, Віталій Марків відправився на зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомили в Офісі глави держави.

Привітавши на рідній землі звільненого нацгвардійця, Зеленський в першу чергу поцікавився його самопочуттям та подробицями перебування у в’язниці.

"Ви молодець. Я вас вітаю, дуже приємно зустрітися. Я вважаю, що це дійсно спільна перемога, і перш за все – перемога України на міжнародному рівні. Круто, що у нас такі бійці. Все, що було в наших силах, ми робили", – сказав Володимир Зеленський.

Президент також віддав шану силі духу військовослужбовця.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У вас високі моральні якості, і я радий, що у нас на службі є такі військовослужбовці. Ви – приклад для багатьох", – наголосив Володимир Зеленський.

Віталій Марків на зустрічі з Зеленським, фото president.gov.ua
Віталій Марків на зустрічі з Зеленським, фото president.gov.ua

Віталій Марків зі свого боку подякував за підтримку та сказав, що задоволений рішенням апеляційного суду Мілана і вважає його перемогою правди й справедливості.

"Кожен малюнок, кожен лист, який мені надіслали, я зберіг і привіз із собою. Це рішення – перемога всієї команди, а насамперед – правди та справедливості", – наголосив Віталій Марків.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який також був присутнім на зустрічі, зазначив, що Марків пройде медичну реабілітацію та хоче продовжити кар'єру військовослужбовця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Київ зустрів звільненого з італійської в'язниці Марківа

Як повідомляв портал Знай.ua, суд Італії виправдав Віталія Марківа та зняв з українського військового всі обвинувачення

Також Знай.ua писав, адвокати нацгвардійця Марківа зібрали докази його безневинності.