Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким структура Офісу президента зазнала певних змін. Зокрема, була скасована посада першого заступника.

Ця посада повністю скорочується, і більше в штатному розкладі адміністрації глави держави її більше не буде. Відповідний указ № 484 був підписаний Володимиром Зеленським 4 листопада 2020 року.

Крім того, було внесено ще ряд змін до структури офісу. Особливо, в штатному розкладі більше немає посад помічників президента. Крім того, Директорат з питань децентралізації та регіональної політики був перетворений в Директорат регіональної політики.

Володимир Зеленський, фото: сайт президента
Володимир Зеленський, фото: сайт президента

Директорат державного протоколу і церемоніалу був перетворений в Службу державного протоколу і церемоніалу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, в структурі офісу президента з'явився новий підрозділ, який отримав назву: "Служба моніторингу та управління ризиками". Указ набув чинності з моменту його підписання президентом.

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай.ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай.ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.