Вибори у Сполучених Штатах Америки стали головною політичною подією року. Голосування в США вже закінчилося, і зараз ведеться підрахунок голосів. Однак особливої інтриги поки не спостерігається і, судячи з усього, не буде.

Представники виборчих комісій у штатах звітують про рекордні показники для одного з кандидатів у президенти.

Зокрема, повідомляється, що кандидат від Демократичної партії Джо Байден встановив новий рекорд президентських виборів у Сполучених Штатах. Повідомляється, що він набрав понад 70 мільйонів голосів. Це абсолютний рекорд за всю історію виборів.

Після того як стали відомі ці результати, Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена у фальсифікаціях. На своїй сторінці в Twitter, він заявив, що зафіксовані масові фальсифікації на виборах в штатах, де більшість належить Демократам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А поки варто уточнити, що кандидат від Республіканської партії і екс-глава Білого дому Дональд Трамп переганяє колишнього віце-президента США Джо Байдена у всіх 6-ти ключових штатах.

Нагадаємо, що у США почалися президентські вибори, тому в мережі роблять свої припущення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Такоже "Знай.uа" писавши, що близько президентських виборів в Америки розпалився справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.