Виходячи з результатів виборів до Сполучених Штатів Америки, Джо Байден отримав найбільшу кількість голосів виборців в історії Америки.

Кандидат на посаду президента США, Джо Байден, який представляє демократів, отримав таку кількість голосів від американських громадян, якого не було за всю історію існування Штатів.

Про це повідомляють на каналі "акценты" в Youtube.

Також відомі факти, про те, що за претендента зайняти крісло в Білому домі, Джо Байдена, проголосували близько 70 мільйонів американських жителів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент Байден переганяє чинного президента США Дональда Трампа. Також повідомляється, що вже зараз Джо Байден випереджає Хіларі Клінтон, яка претендувала на пост президента Америки в 2016 році, на 3.9% мільйонів голосів. Саме тоді Хіларі Клінтон виграла всенародне голосування, але програла президентство Дональду Трампу.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, можна відзначити, що Байден вже побив рекорд колишнього президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами, встановлений в далекому 2008 році.

Скріншот до відео з каналу" акценти " в Youtube
Скріншот до відео з каналу" акценти " в Youtube

При цьому всьому, варто підкреслити, що це не єдине досягнення, якого домігся Джо Байден. Також за останні 120 років на загальні вибори Америки прийшла рекордна кількість громадян, щоб взяти участь у голосуванні за кандидата. Звичайно, потрібно сказати і про те, що прийшло проголосувати за Джо Байдена близько 160 мільйонів американців.

"Це не стандартно. На президентських виборах 2020 року відзначена найвища за 120 років явка", - заявив американський професор політології з Університету Флориди Майкл МакДональд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Американський професор зазначив, що цього року явка склала 66,9 %. Тим часом, більшою явка була в 1900 році, коли вона досягла 73,7 %.

Нагадаємо, що чинний президент Америки Дональд Трамп отримав меншу кількість голосів в одному з провідних штатів США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, в яких штатах лідирує Джо Баден, а в яких Дональд Трамп.

Також "Знай.ua" писав, що українці зможуть поспостерігати за виборами в США.