В ефірі телепрограми "Право на владу" 5 листопада виступав експерт з питань правової політики Максим Костецький. Він розповів свою точку зору на те, чому влада "впритул не помічала" раніше землю в Криму, яку не задекларував суддя Конституційний суду Олександр Тупицький.

Тупицький, який володіє незаконною земельною ділянкою на території окупованого Криму.

"І президент, і органи правопорядку не звертали увагу на це правопорушення. Вони знайшли цю землю тоді, коли їм стало вигідно. У тому числі, вони використовують цю ситуацію. Чомусь президент не діє неупереджено.
Він реагує тільки по факту, і випускає законопроект, що суперечить Конституції", - зауважив Костецький.

Сам Тупицький за незаконну землю виправдався тим, що нібито "виникли юридичні складнощі з декларацією землі, розташованої в Криму".

За словами судді, ділянку приватизували ще до анексії. Однак, нібито, коли на українські кадастри наклалися Російські виникла проблема з оформленням.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тупицький стверджував, що, мабуть, юристи "нічого кращого не придумали", як врегулювати питання розмежування створенням угоди договору купівлі-продажу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ: "Це ураган".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський особисто переконуватиме "слуг народу" голосувати за звільнення суддів КСУ.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський присоромив "слуг народу" і закликав до дій: "Ви захищаєте суддів КС".