Суддя Конституційного суду Ігор Сліденко не захотів переїжджати з номера санаторію, який президент України Володимир Зеленський передав на потреби дітей-сиріт.

Читайте Знай в Google News!

Державне управління справами вже протягом декількох місяців просить суддю залишити номер у санаторії. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Україна 24".

Так, Сліденко, згідно з декларацією, має в Києві квартиру площею понад 100 кв. метрів.

Варто відзначити, що в санаторій потрапляють у першу чергу проблемні діти – діти наркоманів, жертви сексуального насильства і ті, кого вигнали з дому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даними журналістів, всі мешканці добровільно виїхали і звільнили приміщення для дітей, крім судді Конституційного Суду. Сліденко нібито категорично відмовляється переїжджати, навіть незважаючи на те, що йому пропонують просторий номер в іншому санаторії.

"Всі 24 номери передані для дітей. Він же себе позиціонує як суддя Конституційного Суду, не як користувач, який так само, як інші, уклав договір користування, ознайомився з порядком перебування на території і зобов'язався його виконувати", – зазначив директор будинку відпочинку "Конча-Заспа" Олександр Гурин.

Журналісти застали в санаторії дружину судді. Жінка не відкрила їм двері, відмовившись від будь-яких коментарів. Також не захотів говорити по телефону і сам Сліденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "бездомний" суддя Сліденко з КСУ: не декларував ніякої нерухомості, повинен був жити з сім'єю в старенькому Peugeot.

Як повідомляв портал Знай.uа, Офіс Зеленського знайшов спосіб заблокувати роботу Конституційного Суду.

Також портал Знай.uа писав, чому землю судді Тупицького на окупованих територіях побачили тільки зараз: Максим Костецький пояснив.