У програмі" Право на владу " в ніч на 5 листопада виступив депутат з ОПЗЖ Нестор Шуфрич. Він назвав події на Майдані в 2014 році "конституційним переворотом" і заявив, що зараз відбувається те ж саме. І "вісником" цього, за словами Шуфрича, стала така персона, як Володимир Зіновійович Парасюк. Шуфрич провів паралелі між подіями шестирічної давності і тим, що відбувається вже в 2020

Шуфрич сказав, що йому згадуються події 21 лютого 2014 року. Коли вже було домовлено, як реалізувати вимоги Майдану, а Франція і Польща були згодні з таким рішенням і активно в ньому брали участь, щось пішло не так.

"Що робить Парасюк? Закликає йти і нападати на Януковича. І тепер,
Кого я бачу під будівлею Конституційного Суду сьогодні?
Парасюка з димовою шашкою.
Його знову соросята витягають, і знову його руками атакують конституційний порядок в нашій країні. І влада це підтримує. Зеленський закликає Парасюка йти на вулицю, і сам уподібнюється Парасюку", — заявив Шуфрич.

Він сказав, що був фанатом акторської діяльності Зеленського. "Перегляньте Слугу народу "і"Хрещений батько". "Той, хто прийде з переговорами — той зрадник". Той, хто порадив президенту так вчинити - той зрадник.

До того ж, Шуфрич сказав, що і сам президент Зеленський не особливо розбирається в конституційному праві.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ: "Це ураган".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський особисто переконуватиме "слуг народу" голосувати за звільнення суддів КСУ.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський присоромив "слуг народу" і закликав до дій: "Ви захищаєте суддів КС".