За вікном останній місяць осені - листопад, всього три тижні і вже зима, проте, за інформацією синоптиків, поки не варто розраховувати на ожеледицю і хуртовини. Синоптики заявили, що протягом найближчих днів листопад радуватиме українців теплими днями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

Осінь, фото: pxhere
Осінь, фото: pxhere

Так, найближчим часом температура підвищиться на значній частині країни. Комфортна погода встановиться з 6 по 9 листопада. На зміну атмосферному фронту, який трохи намочив сьогодні захід і Північ, прийде потужний антициклон. У п'ятницю, 6 листопада, в країні +6+9 вдень (на півдні +9+12), вночі від +1 до +6 градусів (на півдні +4+8). Без опадів. У Києві вдень + 7 +9, вночі+3 + 5.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У суботу та неділю, 7-8 листопада, потеплішає до +8+14, вночі +2+8, а в Чернівецькій області ймовірні нічні заморозки близько -1 градуса. У Києві на вихідних + 9+11 вдень, вночі +4+6 вище нуля.

осінь, фото: pxhere
осінь, фото: pxhere

Понеділок, 9 листопада, зустріне нас невеликим зниженням градуса до +7+12, вночі +2+8. Опадів все ще не видно. У Києві + 9 +11 і вночі+4 + 6 градусів.

Варто також нагадати нашим читачам, що синоптик розповіла українцям, якою буде погода взимку 2020-2021 років. Про погоду розповіла завідуюча відділом прикладної метеорології і кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух. Прийдешня зима буде аномальної, як і минула. За її словами, середня температура буде вище на 2 градуси, ніж була на початку цього століття. Аналогічний прогноз на зиму давали і в минулому році. Однак синоптик напророкувала, що на погоду в Україні сильний вплив надасть холодну океанічна течія в тропіках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, діставайте санки і теплий одяг: синоптики ошелешили українців прогнозом до кінця осені.

Як повідомляв Знай.uа, зима здивує українців аномалією - такого ще не було.

Знай.uа писав, сніговики з бруду або справжня зима: українцям розповіли, чого очікувати від погоди найближчим часом.