На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 7 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Підкова приносить щастя. Якщо, звичайно, ти не кінь. (Сільвія Чіз).

7 листопада

💌 Це день дивних і непередбачуваних явищ, а також всіляких прикмет і знаків на шляху. Сприятливо перебувати в подорожі або відправлятися в поїздку. Не рекомендується починати нові справи і будувати далекосяжні плани. Добре заводити нові знайомства.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

🚑 Для якнайшвидшого одужання, від хвороби сьогоднішнього дня, вам буде потрібно консультація з хорошим лікарем.

🍀 Якщо, виходячи з дому, ви відчули Вітер в спину, день буде вдалим. Розбився посуд - до удачі. Якщо у вас вітром здуло сумку або парасольку – знак того, що ви втрачаєте своє щастя.

🛏 Віщі сни, збуваються швидко, трактуються прямо. Бачити вогонь - до удачі і допомоги. Купатися - до хвороби. Дощ-знак зцілення і захисту.

🍽 Рекомендується легка їжа: салати, зелень, горіхи, насіння, квасоля, кісточкові фрукти, овочі. Відмовтеся від м'яса.

👗 👠 Віддайте перевагу неяскравим, розмитим тонам. Уникайте строкатого (червоного і оранжевого).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.