На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, з'явилася нова петиція.

Її автором виступає Ністратов Олександр Дмитрович і він просить президента негайно внести в український парламент законопроект.

Читайте Знай в Google News!

Ністратов вимагає заборонити виїзд з України державних посадових осіб та членів їх сімей. Це стосується лише акцій народного протесту і зачіпає Президента України, керівництва офісу Президента, силових відомств, Кабінету Міністрів, а також членів партій "Слуга народу", "Опозиційний блок - За життя", "За майбутнє" і так далі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дата оприлюднення цієї петиції припадає на 6 листопада 2020 року, її встигли підтримати 21 людина з 25 тисяч необхідних голосів. На збір підписів у автора є ще 92 дні. Голоси можуть бути зібрані і лише тоді петиція перейде на етап розгляду, але не пізніше, ніж через три робочих дні з моменту збору необхідної кількості підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корупція в Україні є: від Зеленського вимагають дій і пропонують детектор брехні.

Як повідомляв "Знай.ua", в 2010 році президентом України стала Юлія Тимошенко: результати перерахували за американською системою.

Знай.ua писав, Шмигаль анонсував зарплати до $1000 і пенсії до $300: коли станеться диво. За словами прем'єр-міністра, ВВП України за 10 років збільшиться вдвічі, що дозволить вдвічі збільшити середню зарплату до 890 доларів, і в три рази збільшити середню пенсію – до 288 доларів.