Варто нагадати нашим читачам, що цивілізований світ у соціальних мережах проведе так званий "День доброти" у понеділок, 9 листопада. Цю подію присвятять пам'яті британської телеведучій Керолайн Флек, яка наклала на себе руки 15 лютого цього року, в її 41-ий день народження. До цієї події приєднається і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл.

Джерело: британське видання The Sun.

Перед трагедією, телеведуча Керолайн Флек піддалася жорстокому цькуванню в соціальних мережах. Заяву від Меган було опубліковано в акаунті ініціативи в Twitter.

Заява Меган Маркл, скріншот: thesun.co.uk
Заява Меган Маркл, скріншот: thesun.co.uk

"Для багатьох соціальні мережі відіграють велику роль у їхньому повсякденному житті. Доступ до них у нас завжди під рукою, тому вони повинні бути більш безпечним і добрим місцем для всіх. Мені сумно, що в сучасному суспільстві день доброти в соціальних мережах є необхідним. Але це абсолютно правильно! Я щиро сподіваюся, що цей такий необхідний день пройде успішно. Цілком підтримую цю ініціативу", - заявила Меган Маркл.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Керолайн Флек, фото: Press Association
Керолайн Флек, фото: Press Association

Варто також нагадати нашим читачам, що Меган Маркл запідозрили в тому, що вона приховує нову вагітність. Приводом для чуток стала публікація у відомому таблоїді. Так, нещодавно в британському виданні Star вийшла стаття з заголовком "Меган на шостому місяці вагітності".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чоловік накинувся на Меган Маркл через психічне здоров'я: "Привілейована принцеса".

Як повідомляв Знай.uа, риба на грилі і чіпси, скачки і діаманти: чим живе і що обожнює Єлизавета II.

Знай.uа писав, світу показали фото найважливішої жінки для королеви Єлизавети, і це не Маркл з Міддлтон.