Під будинком голови КСУ Тупицького проходить акція протесту. Учасники акції привезли з собою шибеницю та гармату.

У суботу, 7 листопада громадські організації "Автомайдан" та "Центр протидії корупції" влаштували автопробіг із центру Києва до будинку голови Конституційного Суду Олександра Тупицького, вимагаючи його відставки.

Активісти зібралися з самого ранку біля стадіону “Динамо” і рушили до маєтку голови КС, який знаходиться у Василькові під Києвом.

В акції "Тупицький, вали до Ростова!" взяли участь близько 30 автомобілів. На одній з машин встановили символічну гармату, ще на одній – привезли шибеницю.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Під будинком судді активістів зустріли поліцейські, вони оточили паркан, щоб не підпустити протестувальників занадто близько.

Учасники акції вимагають відставки Тупицького після скасування КСУ низки антикорупційних норм і закликають відправити його до Ростова.

Активісти запалили файєри та скандують: "Тупицького у відставку!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голова КСУ Тупицький купив ділянку в Криму у громадянина Росії і "забув" її внести у декларацію

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт з питань правової політики пояснив, чому землю судді Тупицького на окупованих територіях побачили тільки зараз

Також Знай.ua писав, суддя КСУ виставив дітей-сиріт на вулицю, а сам залишився в Конча-Заспі