З'явилася інформація, що в Україні близькі до переходу в "червону" зону епіднебезпеки одразу чотири обласні центри - Тернопіль, Вінниця, Київ та Херсон.

Читайте Знай в Google News!

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що дані міста потраплять до "червоної" зони вже наступного тижня, якщо в них збережеться поточна динаміка захворюваності. Про це стало відомо завдяки інформації, яку озвучив Віктор Ляшко на брифінгу.

Віктор Ляшко, скріншот: YouTube
Віктор Ляшко, скріншот: YouTube

Також Ляшко нагадав, що в тих регіонах, де встановлено "помаранчевий" рівень епідопасності, буде заборонено проведення масових заходів понад 20 осіб, перевезення громадським транспортом понад посадочних місць, торгівля з кількістю відвідувачів більш ніж один на 10 кв. м.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

Ресторани і кафе зможуть працювати тільки на винос і з заповнюваністю не більше 50%. Також діятиме заборона на проведення дискотек і роботи нічних клубів, введені обмеження на планові госпіталізації, заборонений виїзд дітей на оздоровлення та відпочинок, а також заборонено відвідування установ соцзахисту.

Варто також нагадати нашим читачам, що Кабінет Міністрів України прийняв законопроєкт №3891, в якому, серед іншого, прописано штрафи за недотримання масочного режиму в громадських місцях. Тепер перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без респіратора або захисної маски» карається штрафом у розмірі від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів, тобто від 170 до 255 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Україна б'є рекорди по covid-19: Степанов розповів про ситуацію в країні.

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіла" налякав фанатів кислим виглядом у Запоріжжі: "Смуток і безвихідь".

Знай.uа писав, у Тернополі рятують хворих на коронавірус дітей - важко, б'є не тільки по пенсіонерах.