Відносини Кейт Міддлтон і Меган Маркл зараз не найкращі. У пресі постійно з'являються повідомлення про конфлікти королівських дружин, але є річ, яка об'єднує їх.

Читайте Знай в Google News!

Кейт Міддлтон і Меган Маркл в школі не любили Однокласники і вони навіть піддавалися булінгу з однієї загальної причини. І це їхні особистості, те, що їх вважали "занадто ідеальними". Про це повідомляє The Sun.

Герцогиня Сассекська, і герцогиня Кембриджська були менш популярні з однієї важливої причини і їх особливо не любили в школі однолітки.

За словами The Sun, ці два не любили за те, що вони були" занадто ідеальними", як колишня однокласниця Кейт, Джессіка Хей сказала, що, коли вона навчалася в школі Даун Хаус,"її вибирали, тому що вона була ідеальною, добре підготовленою і красивою".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Меган Маркл, скріншот
Меган Маркл, скріншот

З іншого боку, у Меган теж був подібний шкільний досвід на протилежному березі Атлантичного океану, про який розповіли Омід скобі і Керолін Дюран у своїй книзі "У пошуках свободи".

"Готовність Меган допомагати іншим і її прагнення до переваги означало, що однокласники часто вважали її "фальшивкою", оскільки думали, що ніхто не може бути настільки "ідеальним ". Однак Меган ніколи не вважала себе ідеальною. Фактично, вона часто відчувала, що їй потрібно щось ще довести", - додали вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Меган Маркл різко перейшла на бік добра, після загибелі колеги.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі чекають донечку, ЗМІ заговорили про таємну вагітність герцогині Сассекської.

Також Знай. ua писав, що найцікавіші подарунки, які отримувала Єлизавета II і її улюблені принци.