Стрілянина у грецькій православній церкві у французькому місті Ліон, яка сталася ще 31 жовтня, за попередніми даними, виявилася не терористичним актом, а актом помсти через ревнощі.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: французьке видання Le Parisien.

Підозрюваний, 40-річний виходець з православної Грузії, стверджує, що у 52-річного грецького священника Нікалаоса Какавелакіса був роман з його дружиною.

Повідомляється, що цю ж інформацію підтвердив священник, який після виходу з коми поговорив з поліцією.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Православна церква у Ліоні, скріншот відео
Православна церква у Ліоні, скріншот відео

Раніше, за версією слідства, стверджувалося, що жертва атаки не знає стрілка, однак пізніше жертва зізналася, що нападником був чоловік 35-річної росіянки, з якими він близько знайомий.

Затримали стрілка у його будинку в Ліоні.

За версією нападника, він не збирався вбивати представника духовенства, а їм рухали ревнощі та бажання помсти.

Нові дані здатні спростувати попередні припущення щодо мотивації стрілка. Версія про терористичну атаку була обґрунтована хвилею насильства зі схожими ознаками: у низці французьких міст ісламські радикали вчинили криваві розправи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У курортній Ніцці відрізали голову жінці і закололи чоловіка просто біля церкви, деталі теракту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Charlie Hebdo відповів на теракт обезголовленими танцівницями: "Франція завжди буде Францією".

Також Знай.ua писав, що Теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.